pleternica

Display

Vizualni informacijski sustavi su naša strast. „Seeing is believing“ iliti vidjeti znači vjerovati. Tvrtka je osnovana davne 1994. godine s namjerom da bude orijentirana na vizualne informacijske sustave, te da bude vodeća u Hrvatskoj u projektiranju, proizvodnji i instalaciji LED displaya. Aktivnost se s godinama proširila do velikih projekcijskih sustava u vidu velikih video zidova, retro projekcijskih sustava te konferencijskih prezentacijskih sustava. Značajan dio tržišta su sportski semafori za stadione i sportske dvorane u velikoj paleti proizvoda različite namjene i veličine. Sustavi centraliziranog upravljanja točnim vremenom zauzimaju slijedeću grupu proizvoda u edukativnim ustanovama, bolnicama, idustrijskim postrojenjima, poslovnim zgradama, zračnim lukama, željezničkim i autobusnim postajama.

U novije vrijeme glavni prozvodi su interaktivni LED i LCD video displayi za instalaciju u vanjskim i unutarnjim uvjetima primjenjivi u širokoj paleti informiranja i reklamiranja. Instalacija medijskih fasada novi je trend corporate brendinga, kad cijele zgrade postaju video display. Vidljivost je moguća čak i danju. Posebni je naglasak na transparentne displaye koji se instaliraju na staklene fasade tako da se iz zgrade može vidjeti van ali i izvana unutra.

Vizija i misija

Vizija

Pružiti informaciju i emociju slikom i videom. „Seeing is believing“ = vidjeti znači vjerovati.

Misija

Ustrajno i predano radimo na tome da pružimo uslugu konzultacija, projektiranja, isporuke, instalacije i održavanja vizualnih informacijskih sustava, prateći pritom najnovija znanstvena i tehnološka dostignuća.

Tržišta

Vizualne sustave trebaju SVI, sve pore društvenog života, sve djelatnosti a njihova primjena je široka:

2.1. Javne ustanove / Government

2.2. Tvrtke / Business

2.3. Edukacija / Education

2.4. Zdravstvo / Health care

2.5. Promet / Transportation

2.6. Muzeji i interpretacijski centri / Museums and interpretation centers

2.7. Sport / Sports

2.8. Informacije / Information

2.9. Oglašavanje / Marketing