Djelatnosti

Naše usluge

 • Konzultacije
 • Projektiranje
 • Instalacija
 • Održavanje

Proizvodi

LED video displayi

Video displayi, ekrani, monitori ili zasloni.

 1. Reklamni LED video displayi
  - samostojeći, na zidu zgrada i na krovovima
 2. Mobilni LED video displayi
  - instalirani na raznim vozilima kao što su kamioni, kombi vozila, prikolice, tramvaji i motocikli

LED informacijski displayi

Informacijski displayi, ekrani, monitori ili zasloni sastavljeni od matrice LED dioda koji daju informaciju u tekstu ili grafici.

 1. Displayi za informiranje putnika u zračnim lukama, željezničkim i autobusnim postajama, u školama i bolnicama
 2. Informacije u prometu o slobodnim parkirališnim mjestima
 3. Prikaz prometnih prečica

Video zidovi

Video zidovi su sastavljeni od manjih LCD zaslona (u zadnje vrijeme standard su 49" i 55" u formatu 16:9) čineći veću površinu, veće razlučivosti (razlučivosti manjih zaslona se zbrajaju). Tako se mogu napraviti veliki zasloni različitih formi npr: 2x2, 3x1, 2x2, 3x2, 3x3, 4x2, 4x3, 4x4, 5x4 ... 10x2 i više).

Koriste se obično u nadzornim sobama za praćenje procesa u naftnoj industriji, elektroindustriji, vodoprivredi, telekomunikacijama, vojnoj primjeni, policiji, video nadzoru, televiziji, dobrodošlici, reklamiranju itd.

Sportski semafori

Sportski semafori za stadione (nogomet, atletika), sportske dvorane (košarka, rukomet, futsal, odbojka itd.), bazene ( plivanje, vaterpolo). Mjerni uređaji za atletska i plivačka natjecanja, auto utrke i maratone.

Interaktivni displayi

Interaktivni displayi, ekrani, monitori ili zasloni u zidnim ili samostojećim instalacijama u obliku totema. Unutarnjeg (Indoor) ili vanjskog (outdoor) okruženja.

Satovi

Satovi svih oblika i primjena. Analogni i digitalni (LED i LCD). Samostalni s automatskim podešavanjem vremena i osvjetljenja kao što su gradski satovi na trgovima, na tornjevima i u reklamnim totemima.

Sustavi satova upravljanih od centralnog sata impulsima ili kodovima preko kablova, preko računalne mreže ili bežično. Primjena je u školama, bolnicama, zračnim lukama, željezničkim i autobusnim postajama te poslovnim i proizvodnim zgradama.

LED display za NAJAM

Kod nas možete iznajmiti LED display 4×2,5m s pripadajućom konstrukcijom.

Kreativni displayi

Kreativni displayi su sastavljeni su od manjih elemenata uglavnom baziranih na LED tehnologiji.
Najmanji elementi su ili točke, ili štapovi, ili geometrijski elementi (kvadrat, pravokutnik, krug, trokut, mnogokut, mreža od točaka ili štapova.) Mogu biti čvrsti ili fleksibilni. Mogu biti neprozirni ili prozirni (transparentni). Mogu biti za unutarnju ili vanjsku primjenu. Koriste se kao fasadni displayi, iza ili ispred staklenih fasada, kao i logotipovi ili oznake na vrhovima zgrada.
Dizajneri im mogu koristiti u različitim spojevima i tako lako izraziti svoju ideju.

Hologrami

Efekt 3D slike nasto interferencijom svjetlosnih zraka lasera ili drugog koherentnog izvora svjetlosti te projekcija i refleksija.

Virtualna i Proširena stvarnost

Virtualna i proširena stvarnost (VR i AR) je simulirano iskustvo koje može biti slično ili potpuno drugačije od stvarnog svijeta. Primjene su u video igricama, edukaciji, medicini, vojnoj obuci  i sastancima i posao. Efekt obično stvaraju VR naočale koje se sastoje od zaslona na glavi s malim zaslonom ispred očiju, ali se također može stvoriti kroz posebno dizajnirane sobe s više velikih ekrana.