3M MPro 180

Džepni projektor s WiFi podrškom

Svojom WiFi i Bluetooth tehnologijom, MPro 180 omogućuje vam pristup, ažuriranje i pohranu podataka preko Interneta. Nikada više ne trebate brinuti da li sadržaj za prezentaciju imate kod sebe.

Svijet na vršcima vaših prstiju....

Organizirajte, pronađite datoteke, pristupite Internetu, dijelite sadržaj s drugim Bluetooth uređajim pomoću jednostavnog ekrana osjetljivog na dodir.

Web Surfer

Surfajte Internetom, skidajte datoteke ili gledajte online video kao i na svojem računalu.

Učitan sadržaj - spreman za pokret

Gotovo da ne postoji ograničenje za sadržaj koji možete ponijeti sa sobom. 4GB ugrađene memorije i podrška za microSD kartice nudi dovoljno mjesta za nove datoteke.

Projekcije filmova

Prikažite demo film o svojem proizvodu, treningu ili gledajte filmove.

Pljenitelj pažnje

Prikazujte PowerPoint prezentacije, Excel tablice, Word dokumente i PDF datoteke.

Organizator rada

Postignite veću organizaciju vaših prezentacija. Jednostavno rasporedite, pronađite ili zabilježite vaše najčešće korištene datoteke kao favorite i obrišite one koje vam ne trebaju.

Uvećanje slika

Podijelite slike vaših novih proizvoda s klijentima i slike s vašeg odmora sa obitelji i prijateljima.

Obavite više zadataka odjednom

Jednostavno prenosite sadržaj na drugi i sa drugog Bluetooth uređaja, pristupite WiFi mreži kako bi skidali sadržaj ili gledali YouTube video i zaštitite se pomoću lozinke.

Touch-Screen

Sa prikladnim ekranom osjetljivim na dodir, jednostavno pristupate poslovnim aplikacijama, muzici, filmovima, slikama, audio datotekama i pretraživanju Interneta.

Poslovni mogul

3M džepni projektor MP180 podržava popularne poslovne aplikacije kao što su Microsoft Word, Excel, PowerPoint i Adobe PDF.

Zagrebačka 11, 42204 Turčin --Tel: 042/207-749-- --Fax: 042/207-750--

3M MPro 180

Džepni projektor s WiFi podrškom